Preverjen in zaupanja vreden izvajalec
Ker je naš cilj, da vam omogočimo najhitrejšo pot do ustrezne zdravstvene oskrbe, sodelujemo samo z najboljšimi izvajalci, ki jih sami preverimo.

BARSOS – medicinski center

Odprto od 8:00 do 21:00
Gregorčičeva ulica 11, 1000 Ljubljana
01 242 07 00
https://barsos.si/

O izvajalcu

barsos
Predstavitev Medicinskega centra Barsos

Medicinski center Barsos je prva zasebna klinika v Ljubljani, z dolgoletno tradicijo, ki sega v leto 1993. Klinika Barsos se nahaja v prestižnem delu prestolnice, med Vlado Republike Slovenije in ljubljansko Dramo, kjer imamo v najsodobneje opremljenih ordinacijah, vam na voljo več kot 30 zdravnikov (splošnih zdravnikov, specialistov in subspecialistov), s spremljevalnim zdravstvenim osebjem.

Naši zdravniki so na svojem področju vrhunski strokovnjaki, mnogi od njih so priznani specialisti Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani.

Prednost naše klinike je, da imajo pacienti večino zdravstvenih storitev in specialističnih pregledov na enem mestu, poseben poudarek pa dajemo individualni obravnavi pacienta, diskretnosti in hitrem naročanju. Zavedamo se današnjega hitrega življenjskega sloga ljudi, zato nam je še posebej pomembno, da smo za naše paciente odzivni in učinkoviti v najkrajšem možnem času – z jasnim ciljem postavljanja točne in hitre diagnoze ter adekvatnega sodobnega zdravljenja.

Skleni zavarovanje

Sklenite zavarovanje in si zagotovite hiter dostop do diagnoze in zdravljenja. Izbirate lahko med enim zavarovalnim kritjem ali kombinacijo zavarovalnih kritij Specialisti in zdravila, Operativni posegi, Rehabilitacije in Drugo zdravniško mnenje s čimer boste svojemu zdravju zagotovili prednost. Povprečna čakalna doba na zdravstveno obravnavo je 5 delovnih dni.

Izberi zdravstveno storitev in se naroči na pregled.

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin.
V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro.