Preverjen in zaupanja vreden izvajalec
Ker je naš cilj, da vam omogočimo najhitrejšo pot do ustrezne zdravstvene oskrbe, sodelujemo samo z najboljšimi izvajalci, ki jih sami preverimo.

CiiM Plus

Odprto od 8:00 do 16:00
Jezdarska ul. 2, 2000 Maribor
034 614 510
https://ciim.si/

O izvajalcu

ciim plus
Predstavitev medicinskega centra CIIM PLUS

Medicinski center CIIM PLUS Maribor je specialistični center za žilno kirurgijo, endoskopske preiskave prebavil, ultrazvočno diagnostiko, interno medicino in estetiko. Z vsemi izkušnjami in znanji in z veliko pozitivne energije, ter z jasnimi cilji in vizijo z timom vrhunskih strokovnjakov in sodelavcev sodimo med najsodobnejše zdravstvene centre v Sloveniji. V našem centru spoštujemo čas kot veliko vrednoto sodobnega načina življenja. Zaradi tega pri nas ni nepotrebnega čakanja. Vsi postopki diagnostike in vse vrste zdravljenja so maksimalno racionalizirani. Delujemo izven javne zdravstvene službe, zato storitev ne opravljamo na napotnico. Vse storitve so samoplačniške.

Skleni zavarovanje

Sklenite zavarovanje in si zagotovite hiter dostop do diagnoze in zdravljenja. Izbirate lahko med enim zavarovalnim kritjem ali kombinacijo zavarovalnih kritij Specialisti in zdravila, Operativni posegi, Rehabilitacije in Drugo zdravniško mnenje s čimer boste svojemu zdravju zagotovili prednost. Povprečna čakalna doba na zdravstveno obravnavo je 5 delovnih dni.

Izberi zdravstveno storitev in se naroči na pregled.

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin.
V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro.