Preverjen in zaupanja vreden izvajalec
Ker je naš cilj, da vam omogočimo najhitrejšo pot do ustrezne zdravstvene oskrbe, sodelujemo samo z najboljšimi izvajalci, ki jih sami preverimo.

MD Medicina

Odprto po dogovoru
Bohoričeva ulica 5a 1000 Ljubljana
031 214 444
https://www.md-medicina.si/

O izvajalcu

MD Medicina
Predstavitev zdravstvenega centra MD Medicina

Medicinski center MD Medicina, Sanatorij Ljubljana, je center z dolgoletno tradicijo. V polikliničnem delu imamo 6 ambulantnih prostorov, kjer delujejo poleg splošne ambulante tudi različne internistične in kirurške ambulante, kar omogoča takojšno diagnostiko in terapijo. Najsodobnejše opremljene operacijske dvorane nadgrajujejo ambulantne storitve za takojšnjo in kakovostno kirurško obravnavo naših bolnikov.

Naše poslanstvo
Vodstvo centra sestavljamo predvsem zdravniki, ki nas še vedno vodi enak motiv, kot ob začetku študija medicine, to je empatija in pomoč tistim, ki našo pomoč potrebujejo. Od ustanovitve dalje sta temeljni vodili našega delovanja zagotavljanje visoko kakovostnih zdravstvenih storitev in usmerjenost v dobro počutje naših pacientov. Svoje poslanstvo gradimo na skrbno izbranih zdravnikih s strokovnimi izkušnjami, ki paciente spoštujejo in jim znajo prisluhniti, predanosti medicinskih sester in drugih strokovnih sodelavcev, ki pacientom nudijo prijazno, udobno in varno bivanje v naši bolnišnici, ter prepričanju, da je zdravje največja vrednota vsakega posameznika in da moramo s to vrednoto ravnati odgovorno in spoštljivo.

Naša vizija
Vizija MD Medicina je biti vodilni zasebni medicinski center v Sloveniji, ki bolnikom omogoča čimprejšnjo postavitev diagnoze, takojšno zdravljenje in vrnitev v domače okolje.

Skleni zavarovanje

Sklenite zavarovanje in si zagotovite hiter dostop do diagnoze in zdravljenja. Izbirate lahko med enim zavarovalnim kritjem ali kombinacijo zavarovalnih kritij Specialisti in zdravila, Operativni posegi, Rehabilitacije in Drugo zdravniško mnenje s čimer boste svojemu zdravju zagotovili prednost. Povprečna čakalna doba na zdravstveno obravnavo je 5 delovnih dni.

Izberi zdravstveno storitev in se naroči na pregled.

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin.
V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro.