mag. travm. Iztok Pilih

Mag. Iztok Pilih je leta 1988 zaključil študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani. Specializacijo iz splošne kirurgije je zaključil leta 1994 na Kliničnem oddelku za travmatologijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana ter prejel naziv specialist splošne kirurgije.
V letu 1993 se je dodatno zaposlil kot mladi raziskovalec na Inštitutu za klinično nevrofiziologijo Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani, kjer je leta 1997 uspešno opravil magistrsko nalogo s področja travmatologije in prejel naziv magister travmatologije.
V letih od 1996 do 2000 se je iz področja artroskopske kirurgije in ortopedske športne kirurgije izpopolnjeval v Antverpnu (Belgija) pri prof. dr. Marcu M. Martensu ter kot štipendist revije Arthroscopy v več mestih v ZDA pri številnih vodilnih kirurgih tega področja.
Leta 2003 je ustanovil Arthron, Zavod za sklepne in športne poškodbe Celje, ki ga od ustanovitve vodi kot direktor. V letu 2011 je odprl ARTHRON, Kliniko za sklepe, hrbtenico in poškodbe.
Mag. travm. Iztok Pilih se ukvarja z artroskopsko kirurgijo kolena, ramena, komolca in gležnja, z zdravljenjem poškodb in okvar sklepov ter hrbtenice, pa tudi z zdravljenjem drugih poškodb mišično-kostnega sistema.

NAROČITE SE NA SAMOPLAČNIŠKI PREGLED

Izberite storitev in se naročite na pregled, ko vam najbolj ustreza. 

Mag. travm. Iztok Pilih, dr. med, spec. kirurg, deluje v dveh ambulantah, in sicer v ambulanti v Ljubljani (Ukmarjeva ulica 2, vhod C-I, C-II ali C-III, 1. nadstropje, 1000 Ljubljana) in v ambulanti v Mariboru (Lavričeva 1a, 3. nadstropje, 2000 Maribor). 

Naročite se na pregled, tako da v prvem koraku izberete ambulanto, v katero se naročate, v naslednjem pa termin, ki vam najbolj ustreza. Rezervacijo potrdite z vnosom svojih podatkov. 

V skladu s 1. in 2. točko prvega odstavka 42. člena ZDDV-1 so storitve oproščene plačila DDV.